De woningmarkt is volop in beweging, mede door de lage rentestand en de betaalbaarheid van woningen is het nu een geschikt moment om een woning te verkopen en/of aan te kopen in Almere. Eigen Huis Makelaar Almere is specialist in de verkoop- en aankoopbegeleiding van bestaande woningen in Almere. Met een rapportcijfers van een 9.8 zijn wij de best beoordeelde makelaar van Almere. Daar zijn we uiteraard heel trots op. 

WIJ ZIJN ALTIJD OP ZOEK NAAR NIEUWE KLANTEN 
Door vele succesvolle verkopen zijn we dringend op zoek naar nieuwe woningen. Kent u iemand die van plan is zijn woning te verkopen of misschien een bestaande woning wil aankopen? Dan hebben wij een interessante actie voor u. 

EEN LEUK KADO ALS U ONS HELPT AAN EEN NIEUWE KLANT
Heeft u een kennis, vriend of vriendin, familielid of buurman/buurvrouw die van plan is te verhuizen? Laat het ons weten. Als dank voor het aanbrengen van een nieuwe klant willen wij u graag belonen.

  • Als u een klant aanbrengt die de woning via ons wil verkopen dan ontvangt u na verkoop en overdracht van de woning € 150,-. 
  • Brengt u iemand aan die een woning via ons wil aankopen? Dan ontvangt u na onze succesvolle bemiddeling en overdracht van de woning € 100,-.

Mooie actie toch? 

ONZE KLANTBEOORDELINGEN
Wilt u eerst even wat reviews lezen over onze dienstverlening voordat u ons aanbeveelt? Die vindt u hier. 

Klik op ons contactformulier voor het achterlaten van uw gegevens; wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.