Wil je snel de waarde van je woning in Almere weten? Geen probleem! De woningwaarde bereken je namelijk heel snel en gemakkelijk met onze gratis online tool. We stellen je een aantal vragen en binnen twee minuten heb je de geschatte woningwaarde in je mailbox. Eenvoudiger kan niet. Gratis en geheel vrijblijvend.  Gebruik je onze tool, dat weet je direct hoeveel je globaal voor je woning kunt vragen of wat een realistisch bod is op het huis dat je wilt kopen. Want daar kan je 'm ook voor gebruiken. 

Bereken nu mijn woningwaarde

HOE WORDT DE WAARDE VAN JOUW WONING BEREKEND?
De waarde-indicatie die je per mail ontvangt is gebaseerd op gegevens van jouw huis en data van de gemeente. Dit zijn onder andere je locatie, bouwjaar, perceel- en woonoppervlakte, type woning en verkoopprijzen van vergelijkbare woningen bij jou in de buurt. Op de achtergrond worden relevante bronnen geraadpleegd om jou een zo reëel mogelijk beeld te geven van de waarde.

Goed om te weten: onze tool geeft een geschatte waarde van jouw woning in Almere maar is geen taxatie. Hou er dus rekening mee dat je voor het veranderen van je hypotheek of het verkopen van je huis wel een officiële taxatie nodig. 


WAARDEBEPALING BIJ JOU THUIS? DAT KAN OOK. 
Uiteraard spelen er ook andere zaken mee die van invloed zijn op de waarde van jouw woning, de uitkomst  van onze online tool is daarom een indicatie. Wil je meer zekerheid en uitleg, dan is het een goed idee om onze makelaar langs te laten komen. Ook dat is gratis en geheel vrijblijvend. Onze makelaar kent de markt en huidige vraag naar woningen in Almere als geen ander, loopt met jou gericht door de woning en stelt je aanvullende vragen. Aan de hand hiervan kan hij je een nauwkeuriger waardebepaling verstrekken. Inclusief vraagprijs en verkoopadvies. 

Bereken nu mijn woningwaarde 

HUIS VERKOPEN IN ALMERE?
Heb jij de waardebepaling en het verkoopadvies ontvangen en wil je graag je huis verkopen, dan zijn wij je uiteraard graag van dienst. Als 12,5 jaar helpen wij klanten met de verkoop van hun huis in Almere. Bel 036-5213290 voor een afspraak of mail naar info@eigenhuismakelaars.nl. 

VEEL TEVREDEN KLANTEN GINGEN JOU VOOR
Lees hier wat onze klanten over ons zeggen.