Wilt u een huis of appartement kopen in Almere? Dan bent u bij Eigen Huis Makelaar Almere aan het juiste adres. Al meer dan 12 jaar kopen en verkopen wij met veel plezier huizen in Almere. Al veel tevreden klanten gingen u voor. 

EIGEN HUIS MAKELAAR: UW AANKOOPMAKELAAR ALMERE
Bij de koop van een huis komen er veel zaken op u af. Zeker in deze tijd, waarin huizen snel verkocht worden en snel handelen gewenst is. Een aankoopmakelaar behartigt uw belangen tijdens het hele aankoopproces en behoedt u voor verkeerde of overhaaste beslissingen. De aankoopmakelaar heeft kennis van de lokale woningmarkt, een uitgebreid specialistisch netwerk en coördineert alle stappen die u als koper moet doorlopen.

Met Eigen Huis Makelaar Almere kiest u voor een aankoopmakelaar die optimaal met u samenwerkt in uw zoektocht naar uw nieuwe huis in Almere en alleen gaat voor het beste resultaat.


HET AANKOOPPROCES IN EEN AANTAL STAPPEN
Het aankoopproces bestaat uit verschillende stappen. Wij beschrijven ze hier alvast globaal voor u zodat u weet waar u zoal rekening mee moet houden.

Stap 1. Uw woonwensen
Welke stadsdelen en welke wijken spreken u aan? Wilt u wonen in Almere Stad, Almere Buiten, Almere Haven, Almere Poort of Almere Hout? De wijken hebben allemaal hun unieke karakter. Daar kunnen wij u, als echte Almere-kenners, veel over vertellen.. Zoekt u een huis of appartement en aan welke criteria moeten deze het liefst voldoen? In deze eerste stap bespreken we uitgebreid uw wensen.
Stap 2. De zoektocht
U brengt in dit traject flink wat uren door met online zoeken, rondjes rijden door gewilde buurten en langs potentiele kandidaat huizen. Tegelijkertijd houden wij het (toekomstig) bod van collega makelaars nauwlettend in de gaten. We hebben in dit traject geregeld contact. Mooie huis gevonden? We maken de afspraken, bezichtigen, onderzoeken de kwaliteit van de woning.
Stap 3. De waardebepaling en het bod
Heeft u uw droomhuis gezien en wilt u een bod aanbrengen? Wij doen onderzoek en bepalen de reële waarde van de woning.  Vervolgens brengen we een bod uit, beschrijven daarbij de voor u belangrijke voorwaarden hierbij en doen de prijs- en eventuele andere onderhandelingen.
Stap 4. De koopovereenkomst, hypotheek en overdracht
Hoera uw bod is geaccepteerd, wat nu? Als het bod geaccepteerd is, wordt de voorlopige koopovereenkomst opgesteld en getekend door verkoper en koper. Nu is het ook tijd om de hypotheek definitief te regelen. Het door de hypotheekverstrekker benodigde taxatierapport kunnen wij ook voor u verzorgen. Is de financiering rond, dan vindt tenslotte op de dag van de overdracht de eindinspectie bij de woning plaats. En dan gaan we naar de notaris waar de overdracht wordt geregeld. Hierna bent u de gelukkige eigenaar van uw nieuwe woning!

OOK UW HUIS VERKOPEN IN ALMERE? 
Het komt vaak voor dat wanneer iemand in Almere een huis gaat kopen, hij of zij in ook een huis gaat verkopen. Heeft u een leuke woning gevonden en wilt u dus ook uw huis te verkopen? Mail of bel ons: info@eigenhuismakelaars.nl of 06-52051034. Wij vertellen u graag meer over onze combinatie-aanpak.


FULL-SERVICE MAKELAAR
U ziet het. Als full-service aankoopmakelaar ontzorgen wij u van A tot Z.  

  • Intake woonwensen
  • Bezichtigingen
  • Onderhandelingen
  • Beoordeling juridische aspecten
  • Inschakelen taxateur
  • Inschakelen bouwkundige (optioneel)
  • Controleren koopovereenkomst
  • Verzorgen eindinspectie
  • Begeleiden notariële overdracht


HULP NODIG BIJ BEPAALDE ONDERDELEN?
Wilt u op onderdelen juist zelf aan de slag? Net als bij onze verkoopbegeleiding kunt u er voor kiezen om tijdens het aankoopproces een aantal diensten zelf te doen. Ook hier geldt; niets moet, alles kan. Zo kunt u er voor kiezen om in eerste instantie zelf een selectie van woningen te maken en na de eerste ronde bezichtigingen ons als aankoopmakelaar in te schakelen. Ook kunt u besluiten zelf de onderhandelingen te doen en ons in te schakelen voor de juridische afhandeling van de aankoop. Welke vorm of variant u ook kiest, u kunt tijdens het hele aankooptraject rekenen op onze professionele ondersteuning!

NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT OP VOOR HET MAKEN VAN EEN AFSPRAAK
Eigen Huis Makelaar Almere helpt u graag met de aankoop van uw nieuwe huis. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie. Bel ons op 036-5213290 of mail naar info@eigenhuismakelaars.nl. Wij doen u graag een aantrekkelijk voorstel. 

Maak nu een afspraak