Als u overweegt uw woning of appartement te verkopen wilt u graag de waarde van uw huis weten. Dat kan Eigen Huis Makelaar Almere snel voor u regelen met een gratis waardebepaling! 

GRATIS WAARDEBEPALING + VERKOOPADVIES
Onze makelaar komt graag bij u langs om vrijblijvend een waardebepaling en vraagprijsindicatie te bepalen. Wij vertellen u tijdens deze afspraak gelijk ook over onze dienstverlening en de beste verkoopstrategie voor uw woning. Wel zo gemakkelijk en compleet! Na het gesprek gaan we meteen voor u aan de slag om de waardebepaling uit te werken. Meerdere factoren spelen bij de waardebepaling een rol, zoals:

  • de grootte van de woning en het perceel
  • de onderhoudsstaat van de woning
  • de wijk/locatie waarin de woning staat
  • vergelijkbare verkochte woningen in de omgeving
  • toekomstige (verbeter)mogelijkheden van de woning

BINNEN ENKELE DAGEN WEET U WAT UW WONING WAARD IS  
Natuurlijk ben u nieuwsgierig naar de uitkomst. Daarom gaan we na ons bezoek direct aan de slag. U kunt er op rekenen dat de waardebepaling mét toelichting en advies al binnen enkele dagen in uw mailbox zit. Eerlijk en goed onderbouwd, want dat is wat u wilt. Samen spreken we telefonisch de waardebepaling door en kunnen wij uw vragen beantwoorden. Hierna kunt u besluiten of u uw woning door Eigen Huis Makelaar Almere wilt laten verkopen. 

EERST EEN ONLINE WAARDE-INDICATIE?
Dat kan ook. Vul een aantal vragen in en ontvang alvast de woningwaarde-indicatie in uw mailbox!

Bereken nu mijn woningwaarde

EEN AFSPRAAK VOOR EEN WAARDEBEPALING EN VERKOOPADVIES BIJ U THUIS?
Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen contact met u op voor de GRATIS waardebepaling bij u thuis. U kunt ook direct een afspraak maken via 036-5213290. Onze makelaar komt graag vrijblijvend langs, het verplicht u tot niets!