Eigen Huis Makelaar Almere verzorgt graag uw taxatierapport. Als u een woning aankoopt zal de geldverstrekker in de meeste gevallen eisen dat u een recent taxatierapport overlegt.

Wij verzorgen taxatierapporten die voldoen aan alle gestelde eisen. Een zgn. NWWI-taxatie is een woningtaxatie volgens de richtlijnen van het Nederlands Woning Waarde Instituut, welke erop toeziet dat elke taxatie uniform en volgens duidelijk richtlijnen is opgesteld. Alle geldverstrekkers in Nederland accepteren een taxatierapport welke door het NWWI is gevalideerd. Deze taxatie is in ieder geval nodig voor uw financieringsaanvraag met NHG-garantie (Nationale Hypotheek Garantie) Een aantal geldvertrekkers stelt een door het NWWI gevalideerd rapport inmiddels ook voor niet NHG-financieringen verplicht.

Wij hebben ervoor gekozen om taxatieopdrachten te laten uitvoeren door de met ons samenwerkende collega-makelaars. Door de vele samenwerkingsverbanden zijn wij in staat tegen zeer concurrerende tarieven deze taxaties te laten uitvoeren.