U wilt verhuizen en bent zich aan het oriënteren op een nieuwe woning. Door uw hoofd maalt steeds de vraag wat nou verstandig is. Eerst uw huidige huis verkopen en dan pas kopen? Of toch eerst kopen en daarna gaan verkopen? Veel mensen lopen tegen dit dilemma aan, en wat verstandig is zal per geval verschillen.

Momenteel wordt er vaak voor gekozen om eerst te kopen en daarna te verkopen. Wilt u snel kunnen schakelen met de verkoop van uw woning als u een nieuw huis gevonden heeft, dan is onze dienst ‘Uw Huis Startklaar’ echt wat voor u!

HOE WERKT 'UW HUIS STARTKLAAR'? 
U gaat op zoek naar uw nieuwe huis en wij zorgen er tegelijkertijd voor dat uw huidige huis in de startblokken staat voor verkoop. Heeft u uw nieuwe huis gevonden, dan staat uw oude huis nog dezelfde dag op onze website, op Funda en Facebook. Dat is goed geregeld! De foto's , plattegronden en verkoopteksten zijn al gemaakt, alle verdere voorbereidingen zijn ook al getroffen.. dus op uw 'GO' kunnen we direct schakelen.

Ideaal. Stelt u zich voor dat u na het vinden van uw droomhuis nog alles vanaf het begin moet regelen voor de verkoop van uw eigen woning … daar zit u echt niet op te wachten. U bent al snel weken verder met het zoeken van een makelaar, de waardebepaling, het contract en de bijbehorende stukken van de woning, de foto’s en teksten etcetera.

GEMAKKELIJK STARTEN ZONDER RISICO
Met 'Uw Huis Startklaar' verliest u geen kostbare tijd. Dat geeft een fijn gevoel, want in deze markt is snelheid essentieel. Zo kunt u zich op het nieuwe huis richten en zorgen wij tegelijkertijd voor de verkoop.
En ook handig: tijdens de zoektocht naar uw droomhuis kunt u uiteraard ook bij ons terecht voor advies. Uiteraard kunt u ons ook inschakelen als uw aankoopmakelaar. Doen we met veel plezier!

DE VOORDELEN VAN 'UW HUIS STARTKLAAR' 

  1. Verkopen zonder risico, u bepaalt het startmoment
  2. U kunt zich volledig concentreren op de zoektocht/koop van uw nieuwe huis
  3. Advies bij de aankoop van uw nieuwe woning


MEER WETEN? SPARREN OVER DE MOGELIJKHEDEN?
Neem contact met ons op voor meer informatie. Wij zijn er klaar voor om aan de slag te gaan!