Naast de vele makelaars die Almere rijk is zijn wij overtuigd van de toegevoegde waarde die Eigen Huis Makelaar Almere kan bieden. In 2018 mochten we alweer ons 10 jarig jubileum vieren en willen we iedereen bedanken voor het vertrouwen in ons en met name de positieve feedback die wij de afgelopen jaren hebben mogen ontvangen.

Eigen Huis Makelaar Almere is een groeiend makelaarskantoor met veel ambitie, grote mate van flexibiliteit en een zeer persoonlijke benadering.

Eigen Huis Makelaar heeft geen dure kantoorpanden, leaseauto's en duur personeel in dienst. Voordeel voor u als klant laat zich raden, zeer aantrekkelijke courtagetarieven en regelmatig aantrekkelijke ACTIES.

U heeft als klant altijd een vast aanspreekpunt, van het eerste gesprek tot en met de overdracht bij de notaris. Wij zijn een full service makelaarskantoor waarbij we alle taken voor u uit handen kunnen nemen, wij zijn overtuigd van ons concept en ons enthousiasme en professionaliteit proberen we dagelijks uit te dragen.

Naast het full service concept bieden we eveneens de mogelijkheid om tegen sterk gereduceerd tarief zelf uw woning te verkopen. Klik HIER voor onze speciale ACTIE.

We werken met opvallende verkoopborden, hebben ruime openingstijden en bezichtigingen zijn bij ons ook 's avonds en in het weekend mogelijk.

Belt u eens op voor een vrijblijvend gesprek, het verplicht u tot niets, maar levert u wellicht wat op!

 

#almerebuiten #makelaardij #makelaar #almere #huisverkopen #appartement #nederland

Een bericht gedeeld door Eigen Huis Makelaar Almere (@eigenhuismakelaaralmere) op