Zoekt u een makelaar in Almere Haven? Eigen Huis Makelaar Almere is dan voor u de juiste makelaardij. Al 12,5 jaar helpen wij veel tevreden klanten met de aankoop en verkoop van een huis of appartement in Almere Haven. Kiest u voor ons makelaarskantoor dan begeleiden wij u in het hele traject. Goed, betrouwbaar, professioneel, duidelijk, snel én goedkoop. 

HUIS KOPEN IN ALMERE HAVEN
Bij de koop van een huis komen er veel zaken op u af. Zeker in deze tijd, waarin huizen snel verkocht worden en snel handelen gewenst is. Eigen Huis Makelaar Almere behartigt als aankoopmakelaar uw belangen tijdens het hele aankoopproces en behoedt u voor verkeerde of overhaaste beslissingen. Wij hebben een grondige kennis van de lokale woningmarkt, een uitgebreid specialistisch netwerk en coördineren alle stappen die u als koper moet doorlopen.

Lees hier meer over de aankoop van een woning

WAAROM ALMERE HAVEN ZO INTERESSANT IS OM TE WONEN
Almere Haven is het oudste stadsdeel van Almere en heeft een dorps karakter. De wijken zijn ruim opgezet en er zijn veel hofjes te vinden. Almere Haven heeft, de naam zegt het al, een gezellig haven gelegen aan het Gooimeer met diverse restaurants en terrassen. Dit stadsdeel heeft ook nieuwe wijken, waar mensen zelf hun droomhuizen bouwen. 

Almere Haven bestaat uit elf wijken: De Werven, De Marken, De Grienden, De Velden, De Hoven, De Meenten, Overgooi, De Wierden, De Gouwen, Centrum, De Laren. De meesten bestaan al decennia lang, maar er zijn ook enkele nieuwe wijken. Zo heeft elk deel van Almere Haven zijn eigen karakter en dynamiek. 

HUIS VERKOPEN IN ALMERE HAVEN
Woont u in Almere Haven en wilt u uw woning verkopen? Dan wilt u verzekerd zijn van een makelaar die betrokken en ervaren is, kennis heeft van de markt en altijd gaat voor het beste resultaat. Eigen Huis Makelaar Almere is dan voor u de juiste partij.

Lees hier meer over de verkoop van een woning

GRATIS WAARDEBEPALING ALMERE HAVEN
Als u overweegt uw woning of appartement In Almere Haven te verkopen wilt u graag de waarde van uw huis weten. Eigen Huis Makelaar Almere komt graag met u in contact om geheel vrijblijvend een waardebepaling en vraagprijsindicatie vast te stellen.

Lees hier meer over de gratis waardebepaling

KOSTEN MAKELAAR ALMERE HAVEN
Wat kost een makelaar in Almere Haven? Dat varieert sterk! Eigen Huis Makelaar Almere hanteert scherpe tarieven, ervaart u dat zelf in een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Goedkoopste makelaar in Almere Haven? Een vergelijking is soms moeilijk te maken, maar wij zijn zeker een goedkoop makelaarskantoor. En geen verborgen kosten, dus u weet direct waar u aan toe bent!

AFSPRAAK MAKELAAR ALMERE HAVEN
Bel of mail ons vandaag nog voor meer informatie of een afspraak: Wij zijn te bereiken op 036-5213290 of via info@eigenhuismakelaars.nl.
Wij helpen u graag met de aankoop of verkoop van uw woning in Almere Haven. Dat hebben wij al voor veel meer tevreden klanten gedaan. 

GRAAG TOT SNEL!

Maak een afspraak