Zoekt u een makelaar in Almere Poort? Eigen Huis Makelaar Almere is dan voor u de juiste makelaardij. Al 12,5 jaar helpen wij veel tevreden klanten met de aankoop en verkoop van een huis of appartement in Almere Poort. Kiest u voor ons makelaarskantoor dan begeleiden wij u in het hele traject. Goed, betrouwbaar, professioneel, duidelijk, snel én goedkoop. 

HUIS KOPEN IN ALMERE POORT
Bij de koop van een huis komen er veel zaken op u af. Zeker in deze tijd, waarin huizen snel verkocht worden en snel handelen gewenst is. Eigen Huis Makelaar Almere behartigt als aankoopmakelaar uw belangen tijdens het hele aankoopproces en behoedt u voor verkeerde of overhaaste beslissingen.Wij hebben een grondige kennis van de lokale woningmarkt, een uitgebreid specialistisch netwerk en coördineren alle stappen die u als koper moet doorlopen.

Lees meer over het kopen van een woning

WAAROM ALMERE POORT ZO INTERESSANT IS OM TE WONEN
Almere Poort heeft u heel veel te bieden. Wooncomfort, gezellige winkels, een mooi strand, het bos en een fijne jachthaven. En de ligging van de wijk is logistiek ook ideaal: aan de A6, vlakbij Amsterdam en t Gooi. Almere Poort heeft ook een NS-station en een goede busverbinding met de andere delen van Almere.

Almere Poort bestaat uit de volgende wijken: Columbuskwartier, Cascadepark, Duin, Europakwartier, Homeruskwartier, Kust Poort / Almeerderstrand en het Olympiakwartier

HUIS VERKOPEN IN ALMERE POORT
Woont u in Almere Poort en wilt u uw woning verkopen? Dan wilt u verzekerd zijn van een makelaar die betrokken en ervaren is, kennis heeft van de markt en altijd gaat voor het beste resultaat. Eigen Huis Makelaar Almere is dan voor u de juiste partij.

Lees meer over het verkopen van een woning

KOSTEN MAKELAAR ALMERE POORT
Wat kost een makelaar in Almere Poort? Dat varieert sterk! Eigen Huis Makelaar Almere hanteert scherpe tarieven, ervaart u dat zelf in een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Goedkoopste makelaar in Almere Poort? Een vergelijking is soms moeilijk te maken, maar wij zijn zeker een goedkoop makelaarskantoor. En geen verborgen kosten, dus u weet direct waar u aan toe bent!

GRATIS WAARDEBEPALING ALMERE POORT
Als u overweegt uw woning of appartement In Almere Poort te verkopen wilt u graag de waarde van uw huis weten. Eigen Huis Makelaar Almere komt graag met u in contact om geheel vrijblijvend een waardebepaling en vraagprijsindicatie vast te stellen.

Lees meer over de gratis waardebepaling

AFSPRAAK MAKELAAR ALMERE POORT
Bel of mail ons vandaag nog voor meer informatie of een afspraak: Wij zijn te bereiken op 036-5213290 of via info@eigenhuismakelaars.nl.
Wij helpen u graag met de aankoop of verkoop van uw woning in Almere Poort. Dat hebben wij al voor veel meer tevreden klanten gedaan. 

GRAAG TOT SNEL!

Maak een afspraak