Zoekt u een makelaar in Almere Stad? Eigen Huis Makelaar Almere is dan voor u de juiste makelaardij. Al 12,5 jaar helpen wij veel tevreden klanten met de aankoop en verkoop van een huis of appartement in Almere Stad. Kiest u voor ons makelaarskantoor dan begeleiden wij u in het hele traject. Goed, betrouwbaar, professioneel, duidelijk, snel én goedkoop. 

HUIS KOPEN IN ALMERE STAD
Bij de koop van een huis komen er veel zaken op u af. Zeker in deze tijd, waarin huizen snel verkocht worden en snel handelen gewenst is. Eigen Huis Makelaar Almere behartigt als aankoopmakelaar uw belangen tijdens het hele aankoopproces en behoedt u voor verkeerde of overhaaste beslissingen. Wij hebben een grondige kennis van de lokale woningmarkt, een uitgebreid specialistisch netwerk en coördineren alle stappen die u als koper moet doorlopen.

Lees meer over het kopen van een woning

WAAROM ALMERE STAD ZO INTERESSANT IS OM TE WONEN
Almere Stad heeft u veel te bieden. In dit stadsdeel vindt u een mooie combinatie van ruimte, groen én water en alle stadsgemakken binnen handbereik. Almere Stad is goed bereikbaar, heeft zelfs drie NS-stations. Almere Stad is veelzijdig. Je kan er wonen aan het water in de Noorderplassen, of juist in het stadshart met de vele winkels en mooie architectuur. 

Almere Stad is onderverdeeld in drie stadsdelen. Naast Almere Centrum zijn dit Almere Stad Oost en Almere Stad West. In Oost vindt u de wijken Filmwijk, Verzetswijk, Waterwijk, Parkwijk, Danswijk en Tussen de Vaarten. In West zijn dit de wijken Noorderplassen, Muziekwijk, Stedenwijk, Staatsliedenwijk, Literatuurwijk en Kruidenwijk. 


HUIS VERKOPEN IN ALMERE STAD
Woont u in Almere Stad en wilt u uw woning verkopen? Dan wilt u verzekerd zijn van een makelaar die betrokken en ervaren is, kennis heeft van de markt en altijd gaat voor het beste resultaat. Eigen Huis Makelaar Almere is dan voor u de juiste partij.

Lees meer over het verkopen van een woning

KOSTEN MAKELAAR ALMERE STAD
Wat kost een makelaar in Almere Stad? Dat varieert sterk! Eigen Huis Makelaar Almere hanteert scherpe tarieven, ervaart u dat zelf in een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Goedkoopste makelaar in Almere Stad? Een vergelijking is soms moeilijk te maken, maar wij zijn zeker een goedkoop makelaarskantoor. En geen verborgen kosten, dus u weet direct waar u aan toe bent!

GRATIS WAARDEBEPALING ALMERE STAD
Als u overweegt uw woning of appartement In Almere Stad te verkopen wilt u graag de waarde van uw huis weten. Eigen Huis Makelaar Almere komt graag met u in contact om geheel vrijblijvend een waardebepaling en vraagprijsindicatie vast te stellen.

Lees meer over de gratis waardebepaling

AFSPRAAK MAKELAAR ALMERE STAD
Bel of mail ons vandaag nog voor meer informatie of een afspraak: Wij zijn te bereiken op 036-5213290 of via info@eigenhuismakelaars.nl.
Wij helpen u graag met de aankoop of verkoop van uw woning in Almere Stad. Dat hebben wij al voor veel meer tevreden klanten gedaan. 

GRAAG TOT SNEL!

Maak een afspraak