Droomt u al langer van een (tweede) huis in het zonnige Spanje en wilt u nu de eerste stappen gaan zetten op weg naar uw droomhuis? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Waarom? Het aanbod van woningen is groot en de prijzen en locaties verschillen flink. Dan is het fijn een expert aan uw zijde te hebben, zowel in NL als in Spanje. Zo weet u zeker dat u de juiste keuzes maakt.

Wij helpen u met het in kaart brengen van uw woonwensen en het geschikte woningaanbod, informeren u over de regio en wat er allemaal komt kijken bij het kopen van een huis of appartement in Spanje.

Zo komt u niet voor verrassingen te staan, wij zorgen er juist voor dat het zoeken naar een woning in de Costa Blanca leuk is. Precies zoals het hoort te zijn.

Alle nieuwbouw in de Costa Blanca via één partij

Eigen Huis Makelaar biedt u met trots een totaalaanbod van nieuwbouwwoningen in de Costa Blanca. Hiervoor werken wij samen met onze collega-partner Q&Q Properties. Zij zijn ons kantoor in Spanje, hebben Nederlandstalige medewerkers in dienst en goede contacten met de projectontwikkelaars in de Costa Blanca. Zij kennen alle ins en outs van het beschikbare woningaanbod.

Selectie gemaakt? Dan volgt de bezichtigingsreis

Nadat u in Nederland een selectie heeft gemaakt van woningen die u wilt bezichtigen nemen wij voor u contact op met ons kantoor in Spanje. De bezichtigingsreis kan worden gepland! U regelt de reis, wij verzorgen de rest.

U wordt opgehaald op het vliegveld en naar uw hotel gebracht. Onze deskundige collega’s in Spanje laten u de geselecteerde woningen zien en kunnen u als ervaringsdeskundigen ook alles vertellen over het wonen in de Costa Blanca. Zij hebben ook prima contacten met notarissen en juristen daar, die u nodig heeft om de koop te sluiten.

Bent u enthousiast over een woning en besluit u deze te kopen, dan verzorgt het Spaanse kantoor voor u alles wat bij de aankoop komt kijken. Geen zorgen dus, want alles wordt van A tot Z geregeld.

Meer informatie of een afspraak maken?

Wij helpen u graag om uw droomhuis te vinden. Neem contact met ons op voor meer informatie of het plannen van een telefonische afspraak

info@eigenhuismakelaars.nl
06-52051034

Als eerste op de hoogte van het nieuwste aanbod?

Volg ons!

www.facebook.com/makelaarCostaBlanca
www.instagram.com/eigenhuismakelaarcostablanca