Eigen Huis Makelaar Almere is een groeiend makelaarskantoor met veel ambitie, grote mate van flexibiliteit en een zeer persoonlijke benadering.

13 ERVARING OP DE ALMEERSE WONINGMARKT ALS AANKOOPMAKELAAR EN VERKOOPMAKELAAR
Al meer dan 13 jaar zijn we actief op de woningmarkt in Almere. We willen iedereen bedanken voor het vertrouwen in ons en met name de positieve feedback die wij de afgelopen jaren hebben mogen ontvangen. Klanten waarderen onze dienstverlening met het cijfer 9.8 en daar zijn we uiteraard heel trots op. 

AANTREKKELIJKE TARIEVEN, NO CURE-NO PAY
Eigen Huis Makelaar heeft geen dure kantoorpanden, leaseauto's en duur personeel in dienst. Voordeel voor u als klant laat zich raden, zeer aantrekkelijke courtagetarieven en regelmatig aantrekkelijke ACTIES.

VAST AANSPREEKPUNT
U heeft als klant altijd een vast aanspreekpunt, van het eerste gesprek tot en met de overdracht bij de notaris. Wij zijn een full service makelaarskantoor waarbij we alle taken voor u uit handen kunnen nemen, wij zijn overtuigd van ons concept en ons enthousiasme en professionaliteit proberen we dagelijks uit te dragen.

FLEXIBEL EN BETROKKEN
We werken met opvallende verkoopborden, hebben ruime openingstijden en bezichtigingen zijn ook 's avonds en in het weekend mogelijk.

Belt u eens op voor een vrijblijvend gesprek, het verplicht u tot niets en levert u zeker wat op! BEL 06 52 051 034.

 

#almerebuiten #makelaardij #makelaar #almere #huisverkopen #appartement #nederland

Een bericht gedeeld door Eigen Huis Makelaar Almere (@eigenhuismakelaaralmere) op